Anmeldelse af "Sjælevandrer - Diali" af Charlotte Fischer

2018-09-14


To ord: BLOWN AWAY! Jeg må sige, at "Sjælevandrer" tog mig med storm fra første side, og ikke mindste de to hovedpersoner, Cawi og Dahlia, som sammen skabte et hæsblæsende eventyr. En kærlighedshistorie hvor man møder to stærke personligheder, der hurtigt tryllebinder én, så man på ingen måde kan ligge bogen fra sig. Ærligt - jeg synes det var svært at holde af Cawi og Dahlia i starten, men ingen tvivl, Cawi er klart en af min all times favorite hovedperson af alle de bøger jeg har læst.  Historien udspiller sig i fremtiden, hvor naturkatastrofer rasere ved kysten i samfundet Roneoak. En tsunami vælter ind over byen, og det medfører store ødelæggelser - ødelæggelser der får stor betydning for vores kære hovedpersoner, og som for altid vil ændre deres usikre fremtid. 

Charlotte Fischer skriveevner er F A N T A S T I S K E. Jeg elsker hendes måde, hvordan hun får ordene til at flyde af sted, så man bliver tryllebundet, og dermed får skabt en unik læseoplevelse. Hun har en god måde at beskrive bogens hændelser på gennem ord, og man kan for sit indre let sætte ordrene sammen til en farverig film. 

Jeg glæder mig til at læse anden del, "Ourea", og endnu engang springe ind i det fortryllende univers sammen med Cawi og Dahlia.